Mikä on PSL?

PSL on Sanna Saarela ja Outi Laitinen, eli kahden tervakoskelaisen naisen yhdistys, joka on tuottanut jo useamman vuoden ajan elämyksellisiä kulttuuri- ja ruokatilaisuuksia. Saarela on ammatiltaan teatteritaiteen maisteri, teatteriohjaaja ja -opettaja ja Laitinen on kokki. Tämä yhdistelmä tuottaa Keltaiselle talolle herkullisia elämyksiä!

Laurinmäen museoalueen Keltaisessa talossa toimii kulttuurikahvila PSL, jonka tarkoitus on tuottaa janakkalalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille elämyksellinen muistijäljen tuottava kokemus kulttuurikahvilassa ainutlaatuisella museomäellä.

Laurinmäen museoalueen kahvilassa tarjoillaan laadukkaita ja tuoreita leivonnaisia.  Pullan tuoksuinen kahvila ja houkutteleva, kodikas miljöö sekä innostunut ja osaava henkilökunta takaavat onnistuneen kahvilakokemuksen kaikille asiakkaille.

Kahvilassa on esillä paikallisten taiteilijoiden töitä sekä muutamia käsityöläistentuotteita ja Janakkalan kunnan markkinointimateriaalia.

Kahvilassa toimii kesäisin myös museon lipunmyynti ja Janakkalan kunnan info-piste.

Teatteriseurue PSL myös emännöi sekä kunnan että yksityisten tilaisuuksia keltaisella talolla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään!

kulttuurikahvila_PSL_jalki